2GO Gel Sport

Artikelnummer: 25430

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek35/3839/4243/46
Färg
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • 2GO Gel Sport är en gelsula med hög stötupptagning och  ett något uppbyggt stöd för fotvalvet. Under bakre halvan av denna sula sitter en stabiliserande plast för att stödja ordentligt  i den skålade häldelen och i hålfoten. Den främre delen av sulan  består endast av en mjuk gel vilket ger en bra flexibilitet i sulorna om man t.ex. vill använda dem i löparskor. Hela sulan består av ett silikonmaterial i övrigt och ovandlen är täckt med en svart mesh.

   Sulorna är väldigt smidiga för att passa i de flesta skotyper.  För att få i ett par 2GO Gel Sport sulor i sina skor, måste skornas originalsula gå att ta loss.
   Om gelsulorna är lite bredare än skornas läst, går det alldeles utmärkt att klippa till dem efter önskemål.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Extra dämpad i hälen: Ja
   Lägre stöd i fotvalvet: Ja
   Skålad häl: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Senast visade

2GO Gel Sport
Gelsula med litet stöd för fotvalvet
200 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.