Adidas Supernova W Sneakers - Svart (Dam)

Artikelnummer: EG5420

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3636 2/337 1/33838 2/34040 2/341 1/34242 2/343 1/34444 2/345 1/3
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Adidas Supernova W är en väldigt lätt och smidig sportsko som passar för löpning och långa promenader.

   Den kombinerade mellansulan med Bounce och Boost ger en mycket bra stötdämpning i varje steg. Dessa damskor från Adidas har helt enkelt det bästa av två världar. Boostsulan under hälen tar emot foten i insteget och ger den en skjuts upp, för att sedan låta foten rulla över på Bouncesulan som ger en bekvämt och lätt avslut för framfoten.

   Adidas Supernova W är en mycket prisvärd sportsko med snörning. Ovandelen  skinnfri och tillverkad i ett mjukt meshmaterial. Materialet är glest stickat över framfoten för att ge foten ett optimalt och ventilerande klimat när man är på språng. På sidorna om vristen löper de karakteristiska  tre strecken från Adidas. Dessa streck är dessutom reflekterande så att man syns när man är ute och rör sig ute i trafiken.

   Innesulan ger en skön sviktkänsla och avlastning, men den är neutralt uppbyggd. Innesulan är löstagbar och skorna går därmed att bära med formgjutna fotbäddar. 
   Sorna är delvis tillverkad i återvunnet material kallat Primegreen.

   Yttersulan i gummi ger ett bra grepp både på sfalt och ute i naturen. Sulmönstret är väldigt nätt och passar därmed alldeles utmärkt för användning i stadsmijö, men även för inomhusbruk. Kort och gott kan man säga att skorna sitte rsom handsken och ger en känsla av att följa med av sig själv.

   Vi rekommenderar Adidas Supernova W för dig som söker en  sportig och sviktande sko med smidig siluett antingen för stadspromenader eller för enklare löpning.

   Adidas uppfattas ofta som små i storlekarna, vi rekommenderar därför att du går upp en storlek om du känner dig osäker. Lästen passar en normalbred fot.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Lättvikt: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
   Ventilerande ovandel: Ja
  • Om varumärket
  • Adidas grundades i slutet av 1940-talet av Adi Dassler. Företaget var först med att tillverka skruvdobbar till fotbollsskor, något som bidrog till att revolutionera fotbollsskorna och göra Adidas till världsledande inom sportskobranschen.

   Idag har Adidas två fokusområden, original och performance. Original är deras modeller i retro- och originalutförande, och performance är Adidas olika modeller med ett mer modernt utseende.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Adidas Terrex Frozetrack M Känga - Svart (Herr)
Varmfodrad känga med  låg skafthöjd
1500 kr
Adidas Daroga Plus Promenadsko - Svart (Unisex)
1100 kr
Adidas Terrex Soulstride R Sneakers - Svart (Herr)
Lågskuren promenadsko med stabil sula
1300 kr

Senast visade

Adidas Supernova W Sneakers - Svart (Dam)
REA
Smidig sportsko för promenad och löpning
600 kr 1200 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.