✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Adidas Supernova W - Svart (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (SVART_4051043559754_EG5r)
Adidas Supernova W - Svart (Dam)

Adidas Supernova W - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_4051043559754_EG5r
Lättvikt: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
Adidas grundades i slutet av 1940-talet av Adi Dassler. Företaget var först med att tillverka skruvdobbar till fotbollsskor, något som bidrog till att revolutionera fotbollsskorna och göra Adidas till världsledande inom sportskobranschen.

Idag har Adidas två fokusområden, original och performance. Original är deras modeller i retro- och originalutförande, och performance är Adidas olika modeller med ett mer modernt utseende.
Adidas Supernova W är en väldigt lätt och smidig sportsko som passar för löpning och långa promenader.

Den kombinerade mellansulan med Bounce och Boost ger en mycket bra stötdämpning i varje steg. Dessa damskor från Adidas har helt enkelt det bästa av två världar. Boostsulan under hälen tar emot foten i insteget och ger den en skjuts upp, för att sedan låta foten rulla över på Bouncesulan som ger en bekvämt och lätt avslut för framfoten.

Adidas Supernova W är en mycket prisvärd sportsko med snörning. Ovandelen  skinnfri och tillverkad i ett mjukt meshmaterial. Materialet är glest stickat över framfoten för att ge foten ett optimalt och ventilerande klimat när man är på språng. På sidorna om vristen löper de karakteristiska  tre strecken från Adidas. Dessa streck är dessutom reflekterande så att man syns när man är ute och rör sig ute i trafiken.

Innesulan ger en skön sviktkänsla och avlastning, men den är neutralt uppbyggd. Innesulan är löstagbar och skorna går därmed att bära med formgjutna fotbäddar. 
Sorna är delvis tillverkad i återvunnet material kallat Primegreen.

Yttersulan i gummi ger ett bra grepp både på sfalt och ute i naturen. Sulmönstret är väldigt nätt och passar därmed alldeles utmärkt för användning i stadsmijö, men även för inomhusbruk. Kort och gott kan man säga att skorna sitte rsom handsken och ger en känsla av att följa med av sig själv.

Vi rekommenderar Adidas Supernova W för dig som söker en  sportig och sviktande sko med smidig siluett antingen för stadspromenader eller för enklare löpning.

Adidas uppfattas ofta som små i storlekarna, vi rekommenderar därför att du går upp en storlek om du känner dig osäker. Lästen passar en normalbred fot.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: