Adidas GSG 9.2 Känga - Svart (Unisex)

Artikelnummer: 807295

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek4847 1/3
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Adidas GSG 9.2 är en stabil snörad skinnkänga med högt skaft. Yttersulan ger väldigt bra dämpning och svikt och har ett bra mönster för att greppa på de flesta underlag. Ovandelen i kraftigt skinn är vattenavvisande och har en bra andningsförmåga. 

   Denna känga passar perfekt som vinterkänga, men kan med fördel användas under större delen av året. Adidas GSG 9.2 är en känga som bärs av SWAT och av Tysklands specialgruppstyrka GSG9 och är framtagen för att skydda och hjälpa. Det höga skaftet ger en bra stabilitet och 

   Den är tillverkad för att tåla svårare klimat och utmaningar, utan att för den delen bli otymplig eller tung. Detta är en känga som är skön att promenera i och passar därmed utmärkt som arbetssko och som fritidsskänga. Om man är van vid att använda sneakers, så kan denna modell vara en passande sko att komplettera skogarderoben med.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

  • Om varumärket
  • Adidas grundades i slutet av 1940-talet av Adi Dassler. Företaget var först med att tillverka skruvdobbar till fotbollsskor, något som bidrog till att revolutionera fotbollsskorna och göra Adidas till världsledande inom sportskobranschen.

   Idag har Adidas två fokusområden, original och performance. Original är deras modeller i retro- och originalutförande, och performance är Adidas olika modeller med ett mer modernt utseende.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Adidas Terrex Swift R2 Mid Känga - Svart (Unisex)
Lätt och smidig promandkänga med Gore-Tex
1800 kr
Adidas Terrex AX4 GTX Sneakers - Svart (Herr)
Promenadsko med GORE-TEX-membran och vattenavvisande egenskaper
1300 kr
Adidas Terrex Adilette Toffel - Mönstrad (Dam)
Cool badtoffel med Continentalsula
550 kr
Adidas Terrex Frozetrack M Känga - Svart (Herr)
Varmfodrad känga med  låg skafthöjd
1500 kr

Senast visade

Adidas GSG 9.2 Känga - Svart (Unisex)
Sportig skinnkänga med högt skaft
2050 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.