✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Adidas GSG 9.2 - Svart (Unisex) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Väktarskor / Herr hos shoemed.se (807295-r)

Adidas GSG 9.2 - Svart (Unisex)

Art nr:
807295-r
Greppvänlig sula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Vattenavisande: Ja
Adidas grundades i slutet av 1940-talet av Adi Dassler. Företaget var först med att tillverka skruvdobbar till fotbollsskor, något som bidrog till att revolutionera fotbollsskorna och göra Adidas till världsledande inom sportskobranschen.

Idag har Adidas två fokusområden, original och performance. Original är deras modeller i retro- och originalutförande, och performance är Adidas olika modeller med ett mer modernt utseende.
Adidas GSG 9.2 är en stabil snörad skinnkänga med högt skaft. Yttersulan ger väldigt bra dämpning och svikt och har ett bra mönster för att greppa på de flesta underlag. Ovandelen i kraftigt skinn är vattenavvisande och har en bra andningsförmåga. 

Denna känga passar perfekt som vinterkänga, men kan med fördel användas under större delen av året. Adidas GSG 9.2 är en känga som bärs av SWAT och av Tysklands specialgruppstyrka GSG9 och är framtagen för att skydda och hjälpa. Det höga skaftet ger en bra stabilitet och 

Den är tillverkad för att tåla svårare klimat och utmaningar, utan att för den delen bli otymplig eller tung. Detta är en känga som är skön att promenera i och passar därmed utmärkt som arbetssko och som fritidsskänga. Om man är van vid att använda sneakers, så kan denna modell vara en passande sko att komplettera skogarderoben med.
Storlek47 1/338 2/34040 2/341 1/34242 2/343 1/34444 2/345 1/346
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: