✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Adidas Kaptir 2.0 Sneakers - Svart (Herr) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Herr hos shoemed.se (SVART_4064049273746_H00r)
Adidas Kaptir 2.0 Sneakers - Svart (Herr)

Adidas Kaptir 2.0 Sneakers - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_4064049273746_H00r
Lättvikt: Ja
Ventilerande sula: Ja
Adidas grundades i slutet av 1940-talet av Adi Dassler. Företaget var först med att tillverka skruvdobbar till fotbollsskor, något som bidrog till att revolutionera fotbollsskorna och göra Adidas till världsledande inom sportskobranschen.

Idag har Adidas två fokusområden, original och performance. Original är deras modeller i retro- och originalutförande, och performance är Adidas olika modeller med ett mer modernt utseende.
Adidas Kaptir 2.0 är en  sportig modell med virkad ovandel.

Dessa skor ingår i Adidas löparskosortiment, men de fungerar lika bra som promenadskor till vardags.

Den virkade ovandelen i textil, formar sig om foten på ett behagligt sätt. Den är helt fri från sömmar som kan klämma åt eller skapa skav och obehag runt fotens främre delar.

Adidas Kaptir 2.0 är utrustad med en bra yttersula i gummi som ger ett bra grepp och slitstyrka. Lästen är normalbred, men denna modell passar de flesta fötter tack vare sin elasticitet.

Den har även en stötdämpande mellansula som är mjuk och formar sig efter fotens rörelsemönster. Den markerade hälkappan förstärker känslan av stabilitet.

Sulan, som är en OrthoLite® iläggssula, ger en bra träffyta under foten.
Storlek4242 2/343 1/34445 1/3
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: