✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Adidas Terrex Folgian - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Herr hos shoemed.se (SVART_4061619920253_EF0r)
Adidas Terrex Folgian - Svart (Herr)

Adidas Terrex Folgian - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_4061619920253_EF0r
Adidas grundades i slutet av 1940-talet av Adi Dassler. Företaget var först med att tillverka skruvdobbar till fotbollsskor, något som bidrog till att revolutionera fotbollsskorna och göra Adidas till världsledande inom sportskobranschen.

Idag har Adidas två fokusområden, original och performance. Original är deras modeller i retro- och originalutförande, och performance är Adidas olika modeller med ett mer modernt utseende.
Adidas Terrex Folgian är en robust promenadsko för långa promenader. Denna modell har en bredare läst som ger  gott om utrymme i tåboxen.

Adidas Terrex Folgian är en har en skinnfri ovandel ochpassformen över vristen regleras tack vare en snörning om fyra  hål. Denna modell  har en vattenavvisande ovandel tack vare ett Gore-Tex membran. Membranet håller vätan ute, även om skorna skulle blir blöta när regnet överraskar. Smatidigt har skorna en bra andningförmåga, vilket skapar ett bra klimat för fötterna.

För optimal sviktkänsla ligger ett mjukt och lätt EVA-material överst i mellansulan, medan den undre delen är en Boostsula.

Yttersulan är tillverkad i ett Continental™ gummi, ger ett fantastiskt bra grepp på ojämna underlag och en riktigt bra slitstyrka. Denna sula  har inte antihalkfunktion, men ger ett  väldigt bra grepp även på  våta underlag.

Adidas Terrex Folgian är en riktigt rejäl promenadsko med alla tänkbara egenskaper som behöves både ute på skogspromenad, men även i arbetet. Dessa skor passar utmärkt för alla tillfällen där man kommer vistas både inom- och utomhus och behöver en sko som  fyller sin funtkion oavsett väder och vind.
Storlek43 1/346 2/34040 2/3444244 2/342 2/3
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: