✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Allrounder Honduras - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (H2004-P2006317-r)

Allrounder Honduras - Svart (Herr)

Art nr:
H2004-P2006317-r
Bred vidd: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Allrounder är ett varumärke som skapats för människor som älskar sport och fritid och vill leva ett aktivt liv utan att hindras av fötter som smärtar. Kollektionerna reflekterar en hög grad av teknologi för optimal komfort, kul design och hög kvalitet på materialval. 

De anatomiska fotbäddarna är löstagbara och ger ett bra stöd och komfort för fötterna. I sulan på skorna sitter en extra stötdämpande punkt under hälen för att avlasta varje steg man tar och vilket avlastar både rygg och leder. Slitsulan i gummi ger ett ordentligt grepp på ojämna och fuktiga underlag, vilket ger en stabilitet och passar perfekt både på fritidsskor och arbetsskor.

Allrounder är ett av fyra varumärken som hör ihop med Mephisto som startades 1965 i Frankrike. Distibutionen startade i Belgien, Österrike, Tysklan och Schweiz, men varumärket hittas idag över stora delar av världen.
På Mephisto har kvalitet och hantverk alltid varit ledorden och det är något man håller starkt på även idag.
Allrounder Honduras är en sportg sandal med löstagbar fotbädd.

Dessa sandaler är en riktig problemlösare för varma dagar utomhus elle rom man söker en stabil sandal till arbetet. Den har en bred läst som passar de flesta fötter, tack vare att man kan reglera remmarna på tre ställen.

Innersulan sitterfast med en kardborre som enkelt går att la loss om man vill använda sina formgjutna fotbäddar i sandalerna.

Remmarna på Allrounder Honduras är tillverkade i  nubuck. Slitsulan är tillverkad i gummi och ger ett bra grepp på varierand eunderlag både utom- och inomhus.

Vi rekommenderar dessa sandaler som arbetsskor inom yrken där man går och står mycket om dagarna t.ex. inom vård och omsorg. Men Allrounder Honduras passar minst lika bra på fritiden.
Storlek41
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: