✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Allrounder It´s Me Sandal - Guld (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kardborreskor / Dam hos shoemed.se (GULD_3660910524859_P200r)
Allrounder It´s Me Sandal - Guld (Dam)
Allrounder It´s Me Sandal - Guld (Dam)

Allrounder It´s Me Sandal - Guld (Dam)

Art nr:
GULD_3660910524859_P200r
Greppvänlig sula: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Lättvikt: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Allrounder är ett varumärke som skapats för människor som älskar sport och fritid och vill leva ett aktivt liv utan att hindras av fötter som smärtar. Kollektionerna reflekterar en hög grad av teknologi för optimal komfort, kul design och hög kvalitet på materialval. 

De anatomiska fotbäddarna är löstagbara och ger ett bra stöd och komfort för fötterna. I sulan på skorna sitter en extra stötdämpande punkt under hälen för att avlasta varje steg man tar och vilket avlastar både rygg och leder. Slitsulan i gummi ger ett ordentligt grepp på ojämna och fuktiga underlag, vilket ger en stabilitet och passar perfekt både på fritidsskor och arbetsskor.

Allrounder är ett av fyra varumärken som hör ihop med Mephisto som startades 1965 i Frankrike. Distibutionen startade i Belgien, Österrike, Tysklan och Schweiz, men varumärket hittas idag över stora delar av världen.
På Mephisto har kvalitet och hantverk alltid varit ledorden och det är något man håller starkt på även idag.
Allrounder Its Me TT är en superlätt sandal med tre reglerbara remmar. Stötdämpningen i denna sandal ger en oslagbar avlastning för hela foten. Its Me är dessutom en sandal med löstagbar fotbädd för den som vill använda sina egna fotbäddar istället.

Sandalerna har en mjuk och fin fotbädd som ger ett avlastande stöd i hålfoten. Fotbädden främjar fotens naturliga rörelsemönster och minskar stötar som uppstår medan du går. Den stabila gummisulan ger ett bra grepp på de flesta underlag.

Vi rekommenderar denna sandal för både arbete och fritid. Om du t.ex. arbetar inom vård och omsorg eller inom skola eller andra yrken där man går och står mycket på hårda underlag så är Allrounder Its Me TT den perfekta skon för ömma fötter.

Its Me sandalen passar likaväl för långa promenader i både stadsmiljö och i naturen.
Storlek373839404142
FärgGULD
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: