✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Allrounder Valessa Promenadsko -Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (SVART_3660910539631_P20r)
Allrounder Valessa Promenadsko -Svart (Dam)

Allrounder Valessa Promenadsko -Svart (Dam)

Art nr:
SVART_3660910539631_P20r
Dragkedja: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Vattenavisande: Ja
Allrounder är ett varumärke som skapats för människor som älskar sport och fritid och vill leva ett aktivt liv utan att hindras av fötter som smärtar. Kollektionerna reflekterar en hög grad av teknologi för optimal komfort, kul design och hög kvalitet på materialval. 

De anatomiska fotbäddarna är löstagbara och ger ett bra stöd och komfort för fötterna. I sulan på skorna sitter en extra stötdämpande punkt under hälen för att avlasta varje steg man tar och vilket avlastar både rygg och leder. Slitsulan i gummi ger ett ordentligt grepp på ojämna och fuktiga underlag, vilket ger en stabilitet och passar perfekt både på fritidsskor och arbetsskor.

Allrounder är ett av fyra varumärken som hör ihop med Mephisto som startades 1965 i Frankrike. Distibutionen startade i Belgien, Österrike, Tysklan och Schweiz, men varumärket hittas idag över stora delar av världen.
På Mephisto har kvalitet och hantverk alltid varit ledorden och det är något man håller starkt på även idag.
Allrounder Valessa är en väldigt  bekväm promenadsko med bra stabilitet.  Ovandelen i läder har en väldigt fin ton i mörkgrått. Snörningen består av fem hål och  reglerar passformen över vristen.

Längst med snörningen löper en diskret dragkedja. Detta underlättar vid snabb av- och påtagning då skorna går att öppna upp ordentligt.

Ovandelen på Allrounder Valessa är helt vattenavvisande tack vare ett Tex-material, AllroTex. Det är ett membran som ger skorna en bra andningsförmåga samtidigt som det håller vätan ute och fötterna torra. 

Skorna är textilfodrade invändigt och har en löstagbar innersula. Fodret har ett dekorativt rutmönster som är en fin detalj på de annars stilrena skorna.

Yttersulan har en fantastisk stötdämpning som ger en oslagbar komfort i varje steg. Sulmönstret är kraftigt vilket gör att Allrounder Valessa passar för  de flesta längre turer både i stads- och naturmiljö.

Lästen är rymlig ocg ger gott om utrymme för en fot som behöver bre ut sig ordentligt.

Vi rekommenderar dessa skor för dig som vill gå snabbt, snyggt och framförallt bekvämt.
Storlek3737.53838.539
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: