Ara Mantova ST 2.0 - Svart (Dam)

Artikelnummer: 12-47375-71

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3535.5363737.53838.539404141.542
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Ara Mantova ST 2.0 är en snygg stövlett i stilren design. Ovandelen i skinn är helt fri från onödiga sömmar som kan klämma åt och skava mot foten.

   Skaftet på 14 cm går upp en bit över vristen. På vardera sida om skaftet sitter det en dragkedja, varav den ena öppnas helt, medan den andra dragkedjan är mer till för att vidga skaftvidden vid behov . På så vis är det smidigt att komma i och ur stövletterna.

   Ara Mantova ST 2.0  är en varmfodrad stövlett.  Både fodret invändigt och innersulan har en värmande effekt. Fotbädden är i övrigt vadderad och ger en skön komfort i varje steg.

   Ara Mantova ST 2.0 har en block-klack vilket gör att stövletterna har en mycket bra stabilitet. Klackens höjd är 4,5 cm. Yttersulan har ett bra sulmönster för att ge ett bra grepp i varje steg.

   Passformen på Ara Mantova ST 2.0  är normal, vilket innebär att den passar en smal- till normalbred fot med normal vristhöjd.

   Vi rekommenderar dessa stövletter för både arbete och fritid då de har en mycket bra stabilitet och komfort.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dragkedja: Ja
   Gummisula: Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • Ara är ett familjeägt tyskt varumärke som funnits sedan 1949. Redan från början har Aras mål varit att erbjuda skor som sitter bra och håller länge. Ara är främst kända för att erbjuda en bredd av moderiktiga skor av hög kvalitet som samtidigt är anpassade efter människans fot och kropp, detta för att ge bra stöd och minska slitage på kroppen.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Ara Alabama Sport Slip-on - Vit (Dam)
Elegant slip-on i läder med vacker dekorativ rosett
1250 kr
Ara Sylt Sandal - Rosa (Dam)
Sandaler med två justerbara remmar (kardborrestängning) i mjukt läder
1000 kr
Ara Loreno Boots - Svart - K-vidd (Herr)
Smidig herrsko med bred läst
1200 kr
Ara Dressad sko - Svart - K-vidd (Herr)
Smidig herrsko med snörning
1070 kr

Senast visade

Ara Mantova ST 2.0 - Svart (Dam)
Skinnstövlett med klack
1500 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.