✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Ara München-ST Stövlett - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Dam hos shoemed.se (SVART_4030219734324_12-r)

Ara München-ST Stövlett - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_4030219734324_12-r
Dragkedja: Ja
Gore-Tex: Ja
Varmfoder: Ja
Ara är ett familjeägt tyskt varumärke som funnits sedan 1949. Redan från början har Aras mål varit att erbjuda skor som sitter bra och håller länge. Ara är främst kända för att erbjuda en bredd av moderiktiga skor av hög kvalitet som samtidigt är anpassade efter människans fot och kropp, detta för att ge bra stöd och minska slitage på kroppen.
Ara München-ST är en klassisk damtövlett med varmfoder i ett mjukt teddymaterial.

Skorna är helt vattenavvisande tack vare att de har ett membran, Gore-Tex. Gore-Texen  bidrar till ett skönt klimat inuti skorna just för att det har 100% vattenavvisande egenskaper, samtidigt som det ger en bra andningsförmåga i skorna. En torr fot håller sig varmare.

Ara München-ST  har en ovandel i ett mjukt mockamaterial som känns skönt mot foten. Ovandelen är helt fri från sömmar som kan klämma åt och skava.

Skaftet går upp en bit över vristen och i skaftöppningen löper en liten pälskant. Dragkedjan i skaftet gör att stövletterna går att öppna upp ordentligt, vilket  gör att man kommer i och ur med foten på ett smidigt sätt.

Yttersulan är utformad som en kilklack, vilket ger en skön avlastning i hälen och en bra stabilitet i varje steg. 

Lästen är en H-vidd vilket innebär att dessa vinterskor är extra breda.

Vi rekommenderar Ara München-ST för dig som söker en mer elegant vintersko med klassisk siluett och med vattenavvisande egenskaper.
Storlek37383941
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: