Ara Osaka Promenadsko - Vit (Dam)

Artikelnummer: 1234587-79

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek383936.538.5
FärgVIT
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Ara Osaka är en promenadsko gjord av slätt läder och utrustad med en bred läst (H), vilket passar för dig med en något bredare fot.

   Dessa Araskor erbjuder en kombination av ett mjukt ovanmaterial, en flexibel yttersula och en mjuk, vadderad innersula. Tack vare denna bekväma sk Highsoft-funktion, erbjuds det en behaglig känsla av välbefinnande vid varje steg.

   Insidan av skon är fodrad med andningsbar frotté som ger ett behagligt fotklimat. Skon har även en utbytbar innersula och kan ersättas med andra innersulor. Man kan enkelt ta av och på skon med hjälp av både sidodragkedjan och snörningen.

   Tack vare den generösa bredden har fötterna tillräckligt med utrymme för den som har en bredare fot. Den sportiga kilsulan bildar en fin kontrast till den feminina stilen. Tack vare dess halkbeständiga egenskaper är skon den perfekta vardagens följeslagare.

   Passar till: bra promenadsko i stan och kan bäras på jobbet och på fritiden.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dragkedja: Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • Ara är ett familjeägt tyskt varumärke som funnits sedan 1949. Redan från början har Aras mål varit att erbjuda skor som sitter bra och håller länge. Ara är främst kända för att erbjuda en bredd av moderiktiga skor av hög kvalitet som samtidigt är anpassade efter människans fot och kropp, detta för att ge bra stöd och minska slitage på kroppen.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Ara Hawaii Sandal - Beige (Dam)
Sommarsandaler i mocka med lätt kilklack
750 kr
Ara München-ST - Svart (Dam)
Damboots med varmfoder
1400 kr
Ara Osaka Boots - Svart (Dam)
Boots med dragkedja och elastiska band på sidan
1400 kr
Ara Monaco GTX Boots - Svart (Dam)
Boots i skinn med Gore-Tex egenskaper, H-läst (bred)
1650 kr

Senast visade

Ara Osaka Promenadsko - Vit (Dam)
Promenadsko i läder med bred läst (H)
1550 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.