Axelda Åbo Toffel - Grå (Herr)

Artikelnummer: 3432df-4343
650 kr

Tidigare lägsta pris

650 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek414243444546
FärgGRA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Axelda Åbo Toffel är en riktigt mjuk och varm hemmatoffel för frusna fötter. Ovandelen har en mjuk mocka på  utsidan och en varm fårskinnspäls på insidan. Tofflorna har ett diskret, men dekorativt märke på utsidan. I övrigt är ovandelen på Axelda Åbo väldigt stilren utan sömmar som kan klämma åt och skava mot foten.

   Axelda Åbo är en toffel i slip-in modell, dvs. den är täckt över framfoten och öppen i hälen. Fotbädden är klädd i fårskinn för att ge en riktigt varm och lyxig känsla även under foten. Sulan är följsam och flexibel utan att kännas sladdrig.

   Yttersulan i EVA ger tofflorna en lätthetskänsla då materialet är ett lättviktsmaterial som  innehåller små luftbubblor. Det ger även en väldigt bra sviktkänsla  i varje steg och  det är dessutom ett material som inte lämnar märken på golvet. Yttersulan har ett diskret mönster för att ge ett bra grepp i varje steg.

   Vi rekommenderar Axelda Åbo  som hemmatofflor för åretrunt-användning.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   EVA: Ja
   Varmfoder: Ja
  • Om varumärket
  • Axelda startade sin försäljning 2006 med egen design och försäljning i Sverige. Idag utvecklar företaget olika typer av produkter av fårskinn med försäljning i Europa. Noggranna kvalitetskontroller av produktion och kemikalier, socialt ansvarstagande och produktutveckling gör att Axelda etablerat sig som ett betydande varumärke.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Axelda London Toffel - Rosa (Dam)
REA
Klassisk fårskinnstoffel med pälskrage
510 kr 600 kr
Axelda Copenhagen Toffel - Brun (Dam)
REA
Varmfodrade tofflor med gummisula
595 kr 700 kr
Axelda Nancy Toffel - Beige (Dam)
REA
Lätta tofflor i fårskinn med längre pälskrage
552.50 kr 650 kr
Axelda Innsbruck Toffel - Beige (Dam)
REA
Mjuk fårskinnstoffel med stängd hälkappa
552.50 kr 650 kr

Senast visade

Axelda Åbo Toffel - Grå (Herr)
REA
Mjuk och lätt fårskinnstoffel
552.50 kr 650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.