Axelda London Toffel - Beige (Dam)

Artikelnummer: 3803-403

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek37
FärgBEIGE
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Axelda London Toffel  är en klassisk fårskinnstoffel med stängd häl och pälskrage i skaftet. Toffeln håller om hela foten och har  en stor öppning för att man enkelt ska komma i och ur med fötterna.

   Ovandelen har en mocka på utsidan och är hel fodrad med fårskinn invändigt. Över framfoten går en dekorativ kant som ger intrycket av en mockasin. Sömmen är placerad så att den inte ska skava eller klämma mot foten.

   Axelda London har en mycket klassisk ovandel. Den stora pälskragen i skaftet känns väldigt mjuk och mysig mot vristen.
   Kragen går att vika upp om man vill värma sig lite högre upp över vristen.

   Fotbädden på Axelda London består av ett mjukt skum för att ge en skön komfort i varje steg, samt att den liksom resten av toffeln, är fårskinnsfodrad.
   Yttersulan i mocka har förstärkts med gummisula under hälen och framfoten, för att  ge ett stabilt grepp och minimera halkrisken.

   Vi rekommenderar dessa  härliga fårskinnstofllor för dig som är frusen om fötterna och söker en varm hemmatoffel som sitter ordentligt på fötterna.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Mocka: Ja
   Varmfoder: Ja
  • Om varumärket
  • Axelda startade sin försäljning 2006 med egen design och försäljning i Sverige. Idag utvecklar företaget olika typer av produkter av fårskinn med försäljning i Europa. Noggranna kvalitetskontroller av produktion och kemikalier, socialt ansvarstagande och produktutveckling gör att Axelda etablerat sig som ett betydande varumärke.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Axelda Antwerpen Toffel - Grå (Dam)
Fluffig fårskinnstoffel med remmar
550 kr
Axelda Lugano Toffel - Rosa (Dam)
Sköna fårskinnstofflor med mjuk fotbädd
700 kr
Axelda Nancy Toffel - Beige (Dam)
Lätta tofflor i fårskinn med längre pälskrage
650 kr
Axelda Lugano Toffel - Brun (Dam)
Sköna fårskinnstofflor med mjuk fotbädd
700 kr

Senast visade

Axelda London Toffel - Beige (Dam)
Klassisk fårskinnstoffel med pälskrage
650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.