✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Axelda Manchester Toffel - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Tofflor / Herr hos shoemed.se (SVART_7340026072838_391r)
Axelda Manchester Toffel - Svart (Herr)

Axelda Manchester Toffel - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_7340026072838_391r
EVA: Ja
Skinn: Ja
Varmfoder: Ja
Axelda startade sin försäljning 2006 med egen design och försäljning i Sverige. Idag utvecklar företaget olika typer av produkter av fårskinn med försäljning i Europa. Noggranna kvalitetskontroller av produktion och kemikalier, socialt ansvarstagande och produktutveckling gör att Axelda etablerat sig som ett betydande varumärke.
Axelda Manchester Toffel är en lyxig herrtoffel med fårskinnsfoder. Ovandelen i mjukt skinn, ger dessa tofflor en väldigt lyxig siluett. Ovandelen är stilren och helt fri från onödiga sömmar som kan klämma åt och skava mot foten.

Axelda Manchester är en toffel i slip-inmodell, dvs. den är stängd över framfoten, men öppen i hälen. Fotbädden består av ett mjukt skum som ger en extra komfort i varje steg, samtidigt som den är helt fårskinnsfodrad. 

Yttersulan i EVA ger en lätthetskänsla i dessa  tofflor. EVA är ett lättviktsmaterial som innehåller små luftbubblor, detta gör att sulan är flexibel och dämpande utan att kännas sladdrig. 

Vi rekommenderar Axelda Manchester som  hemmatoffel  för den som ofta känner sig frusen om fötterna och söker något att snabbt stoppa fötterna i.
Storlek4246
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: