Axelda Manchester Toffel - Svart (Herr)

Artikelnummer: 3919N-0143

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek434042444546474148
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Axelda Manchester Toffel är en lyxig herrtoffel med fårskinnsfoder. Ovandelen i mjukt skinn, ger dessa tofflor en väldigt lyxig siluett. Ovandelen är stilren och helt fri från onödiga sömmar som kan klämma åt och skava mot foten.

   Axelda Manchester är en toffel i slip-inmodell, dvs. den är stängd över framfoten, men öppen i hälen. Fotbädden består av ett mjukt skum som ger en extra komfort i varje steg, samtidigt som den är helt fårskinnsfodrad. 

   Yttersulan i EVA ger en lätthetskänsla i dessa  tofflor. EVA är ett lättviktsmaterial som innehåller små luftbubblor, detta gör att sulan är flexibel och dämpande utan att kännas sladdrig. 

   Vi rekommenderar Axelda Manchester som  hemmatoffel  för den som ofta känner sig frusen om fötterna och söker något att snabbt stoppa fötterna i.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   EVA: Ja
   Skinn: Ja
   Varmfoder: Ja
  • Om varumärket
  • Axelda startade sin försäljning 2006 med egen design och försäljning i Sverige. Idag utvecklar företaget olika typer av produkter av fårskinn med försäljning i Europa. Noggranna kvalitetskontroller av produktion och kemikalier, socialt ansvarstagande och produktutveckling gör att Axelda etablerat sig som ett betydande varumärke.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Axelda London Toffel - Grå (Unisex)
Klassisk fårskinnstoffel med pälskrage
650 kr
Axelda Copenhagen Toffel - Brun (Dam)
Varmfodrade tofflor med gummisula
700 kr
Axelda Lugano Toffel - Brun (Dam)
Sköna fårskinnstofflor med mjuk fotbädd
700 kr

Senast visade

Axelda Manchester Toffel - Svart (Herr)
Stilren fårskinnstoffel med ovandel i skinn
650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.