Birkenstock Arizona BB, Smal läst, Sandal - Brun (Dam)

Artikelnummer: 1011073

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek4138363940
FärgBRUN
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Arizona BB, smal läst är en klassisk sandal med två remmar över vristen.

   Remmarna är tillverkade i Birkoflor, ett filtmaterial närmast foten med en färgfilm på ovansidan. Remmarna går att reglera över vristen med traditionella spännen. dessa sandaler från Birkenstock har spännen i en guldig ton och de är av den större storleken om man jämför med de traditionella sandalerna från Birkenstock.

   Fotbädden i mocka har en anatomisk uppbyggnad som ger ett bra stöd för hålfoten och framtill i tåvallen. Den har även en skålad form i hälen för ökat stöd och för att samla kroppens egna stötdämning, dvs. fettkuddarna i hälen.

   Mellansulan i kork ger en bra stabilitet och svikt, medan slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren. EVA är ett väldigt flexibelt material som består av små luftbubblor. Birkenstock Arizona BB kommer i en smal läst. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.

   Remmarna är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov. Dessa sandaler har en fast fotbädd. Skillnaden mot Birkenstocks mjuka fotbädd, är att den klassiska fasta fotbädden, ger användaren en känsla av mer utmärkande uppbyggnad och stöd.

   Passar till: Birkenstock Arizona BB är sandaler som passar alldeles utmärkt som innetofflor hemma, sommarsandaler på semestern, alternativt som arbetsskor för t.ex. dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller på kontor.

   Den fasta fotbädden brukar rekomenderas för användaning utomhus eller för användningsområden där man går längre sträckor. Detta just för att den fasta fotbädden ger mer stöd. Medan en mjuk fotbädd oftast rekomenderas för använding för hemmabruk.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Fetläder: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Reglerbara spännen: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Arizona, Normal läst, Sandal - Svart (Unisex)
Klassisk sandal med fotriktig fotbädd
900 kr
Birkenstock Arizona EVA, Smal läst, Sandal - Gul (Dam)
550 kr
Birkenstock Halvsula, Smal läst - Blå (Unisex)
Stabil halvsula i kork med stöd för hålfoten
400 kr
Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Vit (Dam)
Klassisk sandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1000 kr

Senast visade

Birkenstock Arizona BB, Smal läst, Sandal - Brun (Dam)
Exklusiv biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1645 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.