✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona BB, Smal läst, Sandal - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler / Dam hos shoemed.se (SVART_4061417166846_102r)
Birkenstock Arizona BB, Smal läst, Sandal - Svart (Dam)

Birkenstock Arizona BB, Smal läst, Sandal - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_4061417166846_102r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Skinn: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona BB, smal läst är en klassisk sandal med två remmar över vristen.

Remmarna är tillverkade i Birkoflor, ett filtmaterial närmast foten med en färgfilm på ovansidan. Remmarna går att reglera över vristen med traditionella spännen. dessa sandaler från Birkenstock har spännen i en guldig ton och de är av den större storleken om man jämför med de traditionella sandalerna från Birkenstock.

Fotbädden i mocka har en anatomisk uppbyggnad som ger ett bra stöd för hålfoten och framtill i tåvallen. Den har även en skålad form i hälen för ökat stöd och för att samla kroppens egna stötdämning, dvs. fettkuddarna i hälen.

Mellansulan i kork ger en bra stabilitet och svikt, medan slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren. EVA är ett väldigt flexibelt material som består av små luftbubblor. Birkenstock Arizona BB kommer i en smal läst. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.

Remmarna är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov. Dessa sandaler har en fast fotbädd. Skillnaden mot Birkenstocks mjuka fotbädd, är att den klassiska fasta fotbädden, ger användaren en känsla av mer utmärkande uppbyggnad och stöd.

Birkenstock Arizona BB är sandaler som passar alldeles utmärkt som innetofflor hemma, sommarsandaler på semestern, alternativt som arbetsskor för t.ex. dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller på kontor.

Den fasta fotbädden brukar rekomenderas för användaning utomhus eller för användningsområden där man går längre sträckor. Detta just för att den fasta fotbädden ger mer stöd. Medan en mjuk fotbädd oftast rekomenderas för använding för hemmabruk.
Storlek42364038394137
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: