Birkenstock Arizona EVA Smal läst, Sandal - Grön (Dam)

Artikelnummer: 1017044

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek404137383936
FärgGRON
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Arizona EVA är en lätt och mjuk badsandal med reglerbara remmar över vristen.

   Arizona EVA är baserad på originalet Arizona biosandal som har en sula i kork. Denna badsandal har en bra uppbyggnad i hålfoten och ger även ett bra stöd i tåvallen. Fotbädden är även skålad form i hälpartiet, för att ge en bra stadga för hälen, samt hålla ihop fettkuddarna i hälen.

   EVA är ett plastmaterial som innehåller små luftbubblor, vilket gör sandalerna både sviktande, vattentåliga och lätta. Det är ett material som ofta används i t.ex. yogamattor.

   Arizona EVA passar alldeles utmärkt på badsemestern, för hemmabruk eller på badhuset, men även inom yrken där man kommer i kontakt med vatten t.ex. inom vår doch omsorg.

   Denna sandal har en smal läst och passar därmed en smal- till normalbred fot. Birkenstock Arizona EVA kommer flera i olika färger.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Reglerbara spännen: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Vattentålig: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Madrid EVA, Smal läst, Sandal - Vit (Dam)
Väldigt mjuk och lätt badsandal med uppbyggd fotbädd
0 kr
Birkenstock Arizona BF, Smal läst, Sandal - Brun (Unisex)
Bruna slip in sandaler Arizona med två justerbara remmar
890 kr
Birkenstock Gizeh, Normal läst, Sandal - Svart (Unisex)
Anatomiskt uppbyggd sandal med tåspridare
900 kr
Birkenstock QO400 Slip-on - Svart (Unisex)
REA
Nätt och smidig arbetssko med anatomisk fotbädd
fr. 825 kr fr. 1650 kr

Senast visade

Birkenstock Arizona EVA Smal läst, Sandal - Grön (Dam)
500 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.