✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona EVA Smal läst, Sandal - Grön (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler / Dam hos shoemed.se (GRON_4043734966484_1017r)
Birkenstock Arizona EVA Smal läst, Sandal - Grön (Dam)

Birkenstock Arizona EVA Smal läst, Sandal - Grön (Dam)

Art nr:
GRON_4043734966484_1017r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Vattentålig: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona EVA är en lätt och mjuk badsandal med reglerbara remmar över vristen.

Arizona EVA är baserad på originalet Arizona biosandal som har en sula i kork. Denna badsandal har en bra uppbyggnad i hålfoten och ger även ett bra stöd i tåvallen. Fotbädden är även skålad form i hälpartiet, för att ge en bra stadga för hälen, samt hålla ihop fettkuddarna i hälen.

EVA är ett plastmaterial som innehåller små luftbubblor, vilket gör sandalerna både sviktande, vattentåliga och lätta. Det är ett material som ofta används i t.ex. yogamattor.

Arizona EVA passar alldeles utmärkt på badsemestern, för hemmabruk eller på badhuset, men även inom yrken där man kommer i kontakt med vatten t.ex. inom vår doch omsorg.

Denna sandal har en smal läst och passar därmed en smal- till normalbred fot. Birkenstock Arizona EVA kommer flera i olika färger.
Storlek404137383936
FärgGRON
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: