✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona EVA, Smal läst - Lila (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (1013093-r)

Birkenstock Arizona EVA, Smal läst - Lila (Dam)

Art nr:
1013093-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Vattentålig: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona EVA, smal läst - är en badtoffel med Birkenstocks orginalfotbädd. Den har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen. Den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Arizona EVA är en lätt och mjuk badtoffel.

Sandalen har två remmar över vristen som går att reglera efter behov. Materialet EVA består av små luftbubblor som ger bra svikt. Det är helt vattentåligt och framförallt ett väldigt lätt material. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.

Vi rekommenderar dessa tofflor som strandtofflor på semestern eller för ett besök på badhuset. Arizona EVA passar även som arbetssko på badhus.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: