✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Brun (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (BRUN_4043734917066_1016r)
Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Brun (Dam)

Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Brun (Dam)

Art nr:
BRUN_4043734917066_1016r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Pronationsstöd: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Skålad häl: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona, smal läst är en klassisk sandal med två remmar. Ovandelen är tillverkad i ett material som kallas för Birko-flor, ett tåligt filtmaterial som är klätt med en ormmönstrad färgfilm.

Fotbädden är täckt med mocka och har en anatomisk uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren.

Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.
Remmarna är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov. Dessa sandaler har en fastare fotbädd för optimalt stöd även när man går längre sträckor i sina Birkenstocksandaler.

Skillnaden mot Birkenstocks mjuka fotbädd, är att den klassiska fasta fotbädden, ger användaren en känsla av mer utmärkande uppbyggnad. Dessa sandaler passar alldeles utmärkt som innetofflor hemma, alternativt som arbetsskor för t.ex. dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller på kontor.

Den fasta fotbädden brukar rekomenderas för användaning utomhus eller för användningsområden där man går längre sträckor. Detta just för att den fasta fotbädden ger mer stöd. Medan en mjuk fotbädd oftast rekomenderas för använding för hemmabruk, men i slutändan så är det viktigast att sandalen känns bekväm på foten oavsett fotbädd.
Storlek36373941
FärgBRUN
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: