✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona, Smal läst - Svart (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (1005292-r)

Birkenstock Arizona, Smal läst - Svart (Dam)

Art nr:
1005292-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona smal läst, hård fotbädd - är en klassisk modell med två remmar. Ovandelen är i birkoflor som är ett mjukt filtmaterial närmast foten, med en färgfinnish på ovansidan. Remmarna på just denna modell är i lack.

Fotbädden är täckt med mocka och har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren. Den smala lästen passar bäst om man har en smal till normalbred fot. Remmarna är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov.

Skillnaden mot Birkenstocks mjuka fotbädd, är att den klassiska fasta fotbädden, ger användaren en känsla av mer framstående uppbyggnad. Dessa sandaler passar alldeles utmärkt som innetofflor hemma, alternativt som arbetsskor för t.ex. dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller kontor.
Storlek3638404142
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: