Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Rosa (Dam)

Artikelnummer: 1016071
807.50 kr

Tidigare lägsta pris

807.50 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek35363738394041
FärgRosa
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Arizona, smal läst är en klassisk sandal med två remmar. Ovandelen är tillverkad i Birkoflor, ett filtmaterial närmast foten med en färgfilm i lack på ovansidan.

   Fotbädden är täckt med mocka och har en anatomisk uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd.

   Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.

   Remmarna är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov. Skillnaden mot Birkenstocks mjuka fotbädd, är att den klassiska fasta fotbädden, ger användaren en känsla av mer utmärkande uppbyggnad.

   Dessa sandaler passar alldeles utmärkt som innetofflor hemma, alternativt som arbetsskor för t.ex. dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller på kontor.

   Den fasta fotbädden brukar rekomenderas för användaning utomhus eller för användningsområden där man går längre sträckor. Detta just för att den fasta fotbädden ger mer stöd. Medan en mjuk fotbädd oftast rekomenderas för använding för hemmabruk.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Reglerbara spännen: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Arizona BF, Smal läst, Sandal - Vit (Dam)
REA
Vita sandaler med två remmar och anatomisk fotbädd i kork/latex
931.25 kr 1095 kr
Birkenstock Barbados EVA, Normal läst, Sandal - Svart (Dam)
REA
Sportig sandal i det lätta och flexibla materialet EVA
467.50 kr 550 kr
Birkenstock Arizona EVA Smal läst, Sandal - Grön (Dam)
REA
425 kr 500 kr
Birkenstock Arizona EVA, Smal läst, Sandal - Marinblå (Dam)
REA
467.50 kr 550 kr

Senast visade

Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Rosa (Dam)
REA
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
807.50 kr 950 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.