✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona Vegan, Smal läst - Grå (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Skinnfria skor / Dam hos shoemed.se (1009367-r)

Birkenstock Arizona Vegan, Smal läst - Grå (Dam)

Art nr:
1009367-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Konstskinn: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona vegan, smal läst - är en klassisk modell med två remmar. Ovandelen tillverkas i ett material som kallas för Birko-Flor, med filtmaterial närmast huden och en färgfilm på utsidan. 

Fotbädden har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen precis som en klassisk Birkenstock toffel alltid har. Sandalen har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Denna sandal har en fast fotbädd som ger ett stabilt stöd i framförallt hålfoten och tåvallen.

Fotbädden är täckt med syntetisk mocka. Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger en dämpning för användaren.

Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot. Remmarna är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov.

Denna sandal passar utmärkt som innesko för hemmabruk och kontor, men även som arbetssko för dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller som frisör. Äntligen kan vi erbjuda en klassisk sandal från Birkenstock i helt veganska material.
Storlek3740
FärgGrå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: