✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Bartlett - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (100454001-r)

Birkenstock Bartlett - Svart (Dam)

Art nr:
100454001-r
Greppvänlig sula: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Bartlett - svart är en snörad sneaker med mediumhögt skaft.

Ovandelen i mjukt skinn behandlas med läderbalsam eller svart skokräm vid behov. Denna modell är normalbred i lästen, vilket gör att den passar en normal- till lite bredare fot.

Fotbädden i skorna är löstagbar, men rekomendationen är att använda denna med skorna då den är anpassad efter just dessa skor och ger den fulla Birkenstock funktionen tillsammans med denna sneaker.

Fotbädden är anatomiskt uppbyggd och ger ett bra stöd för fotens alla valv samt att den är skålad i hälen för stabilitet och för att hålla ihop fettkuddarna i hälen.

Bartlett passar perfekt som fritidssko, men även som arbetssko för dig som går och står mycket om dagarna och behöver en stabilt uppbyggd fotbädd.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: