✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Boston EVA, Normal läst - Vit (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (100231502-r)

Birkenstock Boston EVA, Normal läst - Vit (Herr)

Art nr:
100231502-r
Bred vidd: Ja
EVA: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Stötdämpande sula: Ja
Vattenavisande: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Boston EVA, normal läst - är en badtoffel med Birkenstocks orginalfotbädd. Den har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen. Den har även en skålad form i hälen för ökat stöd.

Boston EVA är en lätt och mjuk toffel med täckt tå. Den har en rem över vristen som går att reglera efter behov. Materialet EVA består av små luftbubblor som ger bra svikt. Det är helt vattentåligt och framförallt ett väldigt lätt material.

Den normala lästen passar bäst om man har en normal till lite bredare fot.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: