✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Boston Fur Smal läst, Toffel - Brun (Unisex) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Tofflor / Herr hos shoemed.se (MINK_4052605386092_1001r)
Birkenstock Boston Fur Smal läst, Toffel - Brun (Unisex)

Birkenstock Boston Fur Smal läst, Toffel - Brun (Unisex)

Art nr:
MINK_4052605386092_1001r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Varmfoder: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Boston Fur Smal läst är en mycig varmfodrad toffel med fårskinnsfoder. Den Mjuka ovandelen i mocka är stängd över framfoten vilket ger en väldigt bra värme för frusna fötter. Ovandelen går att reglera en bit över vristen tack vare en rem som går att ställa in efter önskemål.

Fotbädden är lammullsfodrad på Birkenstock Boston Fur. Fotbädden i övrigt är tillverkad i en kombination av kork och jute och har en ordentlig anatomisk uppbyggnad. Detta ger både värme och ett ordentligt stöd åt fotens alla håligheter såsom hålfoten och främre fotvalvet.

Hälen har en skålad form för att ge ett bra stöd i hälen och för att hålla foten på plats i varje steg.

Lästen är smal på dessa tofflor och därmed passar de en smal- till normalbred fot.

Yttersulan på Birkenstock Boston Fur är tillverkad i EVA, ett mjukt och sviktande material som ofta används i skor men även i yogamattor.
Sulan lämnar inte märken på golvet och kan användas både inom- och utomhus.
Storlek364140
FärgMINK
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: