✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Florida SFB, Smal läst - Grön (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (1012781-r)

Birkenstock Florida SFB, Smal läst - Grön (Dam)

Art nr:
1012781-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Florida mjuk fotbädd, smal - är en klassisk sandal med tre reglerbara remmar över vristen. Remmarna är tillverkade i Birkoflor, som är ett mjukt filtmaterial närmast foten, med en färgfilm på ovandelen.

Just denna modell kommer i ett härligt blommigt mönster. Remmarna är smalare än på Birkenstock Arizona som kommer med två remmar istället. Med tre remmar får sandalen ett bättre omfång runt vristen och detta brukar uppskattas om man har en tunn fot.

Fotbädden i mocka har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.

Vi rekommenderar dessa sandaler som fritidskor för både inom- och utomhusbruk, men även som arbetsskor inom vård och omsorg, skola eller t.ex. kontor.
Storlek3637
FärgGrön
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: