✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Granada SFB, Smal läst - Brun (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (BRUN_4061416228682_1018r)
Birkenstock Granada SFB, Smal läst - Brun (Dam)

Birkenstock Granada SFB, Smal läst - Brun (Dam)

Art nr:
BRUN_4061416228682_1018r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Nubuck: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Smal läst: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Granada SFB är en klassisk biosandal med mycket dekorativa mönstrade remmar över vristen. Remmarna är tillverkade i nubuck, ett mjukt och följsamt skinn med en matt finnish. Remmarna har små ställbara spännen och går därmed att reglera efter önskad passform.

Fotbädden har en anatomisk uppbyggnad som ger ett bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen precis som en klassisk sandal från Birkenstock. Fotbädden är klädd i mocka och just Birkenstock Granada har en mjuk fotbädd. Sandalerna har en skålad form i fotbädden. Detta ger extra stöd för hälen och samlar kroppens naturliga stötdämpning dvs. fettkuddarna i hälen.

Mellansulan i kork ger en bra stabilitet och slitsulan i EVA ger en bra stötdämpning i varje steg. EVA är ett mjukt och flexibelt material som består av små luftbubblor. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot. Remmarna är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov.

Birkenstock Granada är en sandal som passar utmärkt som innesko för hemmabruk och kontor, men även som arbetssko för dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller andra yrken där du vistas i torra miljöer.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: