✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Halvsula, Smal läst - Blå (Unisex) i gruppen Tillbehör / Tillbehör / Iläggsulor / Halvsulor hos shoemed.se (BLA_4013871048619_10011r)
Birkenstock Halvsula, Smal läst - Blå (Unisex)
Birkenstock Halvsula, Smal läst - Blå (Unisex)

Birkenstock Halvsula, Smal läst - Blå (Unisex)

Art nr:
BLA_4013871048619_10011r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Pronationsstöd: Ja
Skålad häl: Ja
Smal läst: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Halvsula Smal är en anatomiskt utformad halvsula i kork med stöd för hålfoten. Sulan är stabil och ger ett ordentligt stöd för hålfoten. Den skålade hälen samlar kroppen egna stötdämpning, fettkuddarna man har i hälen. Sulan passar dig som behöver extra stöd i hålfoten eller dig som pronerar. Vi rekomenderar även denna sula för dig som har lite problem med det man i folkmun kallar för hälsporre. Trots att sulan i sig är av hårdare karaktär, avlastar den på rätt ställen och lindrar smärtan som kan uppstå vi hälsporre.

Halvsulan går att flytta runt i de flesta skor och tar ingen plats framme i tåboxen.

Halvsula Normal passar en smal- till normalbred fot.
Storlek363940
FärgBLA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: