✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Jackson, Smal läst, Känga - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (SVART_4052001748906_101r)
Birkenstock Jackson, Smal läst, Känga - Svart (Dam)

Birkenstock Jackson, Smal läst, Känga - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_4052001748906_101r
Fetläder: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skålad häl: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Jackson, Smal läst är en tuff känga i fetläder. Det utmärkande i dessa skor är att fotbädden, som tom. är löstagbar, även är anatomiskt uppbyggd och ger ett mycket bra stöd under foten. Med ett ordentligt stöd i fotvalvet, tåvallen och i hälen, kan man  räkna med  en bra stabilitet och avlastning i dessa kängor.
Att innersulan är löstagbar vilket passar väl om man vill byta till sina formgjutna fotbäddar istället.

Ovandelen i fetläder ger dessa kängor en tuff utsida som står emot fukt och väta på ett bra sätt om man håller efter skinnet med t.ex.  läderfett.

Yttersulan på Birkenstock Jackson, är kraftigt mönstrad och ger ett bra grepp på varierande underlag oavsett väder  och miljö. Dessa kängor passar lika bra på skogspromenaden, som i stadsmiljö. Att kängorna inte är varmfodrade gör att man kan börja använda dem tidigt på hösten och komplettera med en varm ullstrumpa vid behov när  temperaturen faller.

Lästen är smal på Birkenstock Jackson, vilket gör att  kängorna passar en smal- till normalbred fot.
Kängorna är vad man kallar foträta och därmed finns det gott om plats för tårna.
Storlek3637383940
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: