✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Lora, Normal läst - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (101334801-r)

Birkenstock Lora, Normal läst - Svart (Dam)

Art nr:
101334801-r
Bred vidd: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Kardborreknäppning: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Lora, normal läst - är en smidig ballerinasko med slejf i mjukt skinn.

Denna sko har en klassisk anatomiskt uppbyggd fotbädd från Birkenstock.

Fotbädden har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Fotbädden är dessutom löstagbar för den som vill använda sina formgjutna fotbäddar i skorna.

Slitsulan på skorna är tillverkad i gummi och ger ett bra grepp om de flesta underlag. Den normala lästen passar en normal- till bredare fot och skorna går att reglera över vristen tack vare snörningen.

Vi rekommenderar Birkenstock Lora för den som söker en ordentligt uppbyggd promenadsko som ger ett bra stöd under foten. Oavsett om man vill använda skorna som fritidsskor eller arbetsskor, så är denna modell ett pa
Storlek36373841
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: