✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Madrid BB, Normal läst - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler / Dam hos shoemed.se (SVART_4061416676520_101r)
Birkenstock Madrid BB, Normal läst - Svart (Dam)

Birkenstock Madrid BB, Normal läst - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_4061416676520_101r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Madrid BB är en klassisk sandal med ett trendigt uttryck. Det stora dekorativa spännet sätter pricken över i:et på den breda remmen och ger möjlighet att reglera passformen över vristen.

Ovandelen på Birkenstock Madrid BB är tillverkar i ett material som kallas Birkoflor. Det är ett mjukt filtmaterial närmast foten, med en  lackad svart färgfilm på utsidan av remmen. BB är förkortning för Big Buckle, vilket är just det som sticke rut på dessa sandaler, det stora spännet i borstad mässing.

Sandalerna har en fast fotbädd med anatomisk uppbyggnad. Ett bra stöd för hålfoten samt i tåvallen, ger en bra avlastning och minskar överpronation, medan man får ett bra grepp i varje steg tack vare stödet i tåvallen. Fotbädden är klädd i mocka.

Mellansulan på Madrid BB består av bland annar kork och jute, medan yttersulan är tillverkad i  EVA. EVA är ett mjukt  plastmaterial som består av små luftbubblor, vilket ger en svikt och lätthet i sandalerna.

Den fasta fotbädden ger ett mycket bra stöd och stadga för foten. Lästen är smal och passar en smal- till normalbred fot.
Storlek363740393841
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: