Birkenstock Madrid BB, Smal läst, Sandal - Brons (Dam)

Artikelnummer: 1016237

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3637383940
FärgBrons
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Madrid BB, smal läst är en klassisk damsandal med en bred rem över framfoten. Denna sandal har ett stort dekorativt spänne i guldton, som är reglerbart.

   Ovandelen tillverkas i ett material som kallas för Birko-Flor, med filtmaterial närmast huden och en färgfilm på utsidan. Just denna sandal har en matt metallisk yta.

   Fotbädden har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen precis som en klassisk Birkenstock toffel alltid har. Sandalen har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Denna sandal har en fast fotbädd som ger ett stabilt stöd i framförallt hålfoten och tåvallen.

   Fotbädden är täckt med mocka. Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger en dämpning för användaren. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot. Remmen är reglerbar och går lätt att ställa om vid behov.

   Denna sandal passar utmärkt som innesko för hemmabruk och kontor, men även som arbetssko för dig som arbetar inom vård och omsorg, skola eller som frisör.

   Den fasta fotbädden brukar rekomenderas för användaning utomhus eller för användningsområden där man går längre sträckor. Detta just för att den fasta fotbädden ger mer stöd. Medan en mjuk fotbädd oftast rekomenderas för använding för hemmabruk.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Reglerbara spännen: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Bend Low, Smal läst, Promenadsko - Marinblå (Dam)
Foträt promenadsko med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1500 kr
Birkenstock Arizona ESD, Normal läst, Sandal - Svart (Unisex)
1050 kr

Senast visade

Birkenstock Madrid BB, Smal läst, Sandal - Brons (Dam)
Exklusiv biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1100 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.