✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Milano - Svart. Mjuk fotbädd. Smal läst i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler med hälrem / Herr hos shoemed.se (034463-21-Svart)
Birkenstock Milano - Svart. Mjuk fotbädd. Smal läst

Birkenstock Milano - Svart. Mjuk fotbädd. Smal läst

Art nr:
034463-21-Svart
Hälrem: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Milano - mjuk fotbädd, smal läst - är en klassisk sandal med uppbyggd fotbädd med stöd i hålfoten och kring tårna.

Sandalen har två remmar över foten och en hälrem som gör att sandalen sitter väldigt bra på foten.


Ovandelen är i Birkoflor, vilket är ett hållbart syntetmaterial. Innersulan är i mocka och yttersulan är en greppvänlig sula i kort och gummikombination.

Denna sandal passar till fritiden såsom till olika arbeten.

Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: