✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Professional Boston ESD - Normal läst i gruppen Vårdskor / Skotyper / Mjuktofflor med ESD / Herr hos shoemed.se (575030)
Birkenstock Professional Boston ESD - Normal läst

Birkenstock Professional Boston ESD - Normal läst

Art nr:
575030
ESD - gränsvärdena 100 kOHM - 35 MOHM:Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd):Ja
Tål att spritas av:Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.

Birkenstock Professional Boston ESD - Normal läst är en bekväm toffel anpassad för arbete.

Den har en fotbädd i mocka som känns skön för fötterna och hjälper till att hålla foten sval. Uppbyggnaden i hålfoten ger bra stöd för långa arbetsdagar.

Ovandelen är i skinn. Det är lätt att hålla rent och torka av med en fuktig trasa. Den justerbara remmen som går över foten ger bra passform. Yttersulan är i räfflad microgummi.

Dessa arbetstofflor passar utmärkt när du vill ha en ESD-klassad, bekväm toffel med bra uppbyggnad. Denna är i normal läst vilket passar när du har normala till breda fötter.

Storlek414244454647
FärgVit
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: