✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock QO400 - Svart (Unisex) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (1011242-01-r)

Birkenstock QO400 - Svart (Unisex)

Art nr:
1011242-01-r
Antihalk : Ja
Bred vidd: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock QO400 är en yrkessko med klassisk fotbädd  helt i linje med Birkenstocks DNA. Den anatomiska fotbädden ger en bra avlastning  under hela foten. Med ett tydligt stöd för hålfoten och i tåvallen, håller man foten i rätt läge även under längre arbetspass. Fotbädden är även ordentligt skålad i hälen, för att skåla in  hälkuddarna, även kallat fettkuddarna, så att kroppen även använder sin egen  stötdämpning.

Birkenstock QO400 är en slipon  som kommer i normal läst, men den är ganska bred i lästen och har vad man kallar för foträt tåform, därför kan vi gott rekommendera den för dig som har en bred fot. Ovandelen är tillverkad i ett microfiber både invändigt och utvändigt. Skorna har resår  på sidorna om öppningen, vilket gör det lätt att komma i och ur med foten. 

Innersulan i kork är vad man kallar för ortopedisk och den är löstagbar. yttersulan är tillverkad i nitrilgummi och är SRC-klassad.
Skorna har en O2 klassifisering enligt EN ISO 20347:2012

Vi rekommenderar Birkenstock QO400 för arbete inom kök,servering, sjukhusmiljö, men även på fritiden eller på kontoret.
Storlek36373839404243444546
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: