✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Salina, Smal läst - Svart (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (1015810-r)

Birkenstock Salina, Smal läst - Svart (Dam)

Art nr:
1015810-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Salina, smal läst är en klassisk sandal med två reglerbara remmar över vristen, samt en tredje som korsar vristen, men som inte går att ställa om. Remmarna är tillverkade i Birkoflor, som är ett mjukt filtmaterial närmast foten, med en färgfilm på ovandelen.

Remmarna på Birkenstock Salina är smalare än på Birkenstock Arizona som kommer med två breda remmar istället. Detta gör att Birkenstock Salina får en nätt siluett på foten.

Fotbädden i mocka har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren. Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.

Vi rekommenderar dessa sandaler som fritidskor för både inom- och utomhusbruk, men även som arbetsskor inom vård och omsorg, skola eller t.ex. kontor.

Den fasta fotbädden brukar rekomenderas för användaning utomhus eller för användningsområden där man går längre sträckor. Detta just för att den fasta fotbädden ger mer stöd. Medan en mjuk fotbädd oftast rekomenderas för använding för hemmabruk.
Storlek3637383941
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: