✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Stalon, Normal läst, Boots - Svart (Herr) i gruppen Herr hos shoemed.se (SVART_4052001745387_101r)
Birkenstock Stalon, Normal läst, Boots - Svart (Herr)

Birkenstock Stalon, Normal läst, Boots - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_4052001745387_101r
Gummisula: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skinn: Ja
Smal läst: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Stalon Boot Normal läst är en halvhög boots med resår i skaftet. Ovandelen i fetläder ger dessa boots ett väldigt snyggt utséende och ett bra motstånd i fuktigt väder. Den kraftiga gummisulan ger ett bra grepp på ojämnt underlag, samt att den ger bootsen en tuff siluett.

Ovandelen i fetläder behandlas med läderfett eller annan skovård anpassad för just den typen av skinn. Denna modell är smal i lästen, vilket gör att den passar en normal- till bredare fot. Bra att tänka på är att en boots ofta kan bli tight på foten om man har en hög vrist.

Fotbädden i Birkenstock Stalon Boot är löstagbar, men rekomendationen är att använda denna med skorna då den är anpassad efter just dessa skor och ger den fulla Birkenstock funktionen tillsammans med dessa boots.

Fotbädden är anatomiskt uppbyggd och ger ett bra stöd för fotens alla valv samt att den är skålad i hälen för stabilitet och för att hålla ihop fettkuddarna i hälen.

Stalon passar perfekt som fritidssko, men även som arbetssko för dig som går och står mycket om dagarna och behöver en stabilt uppbyggd fotbädd.
Storlek3746414038454244433936
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: