Birkenstock Stalon Boots - Svart (Herr)

Artikelnummer: 101066101

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek4446
FärgSvart
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Stalon - svart är en halvhög boots med resår i skaftet. Den kraftiga gummisulan ger ett bra grepp på ojämnt underlag, samt att den ger bootsen en tuff siluett.

   Ovandelen i kraftigt skinn, behandlas med läderbalsam eller svart skokräm vid behov. Denna modell är normalbred i lästen, vilket gör att den passar en normal- till lite bredare fot.

   Fotbädden i skorna är löstagbar, men rekomendationen är att använda denna med skorna då den är anpassad efter just dessa skor och ger den fulla Birkenstock funktionen tillsammans med dessa boots.

   Fotbädden är anatomiskt uppbyggd och ger ett bra stöd för fotens alla valv samt att den är skålad i hälen för stabilitet och för att hålla ihop fettkuddarna i hälen.

   Stalon passar perfekt som fritidssko, men även som arbetssko för dig som går och står mycket om dagarna och behöver en stabilt uppbyggd fotbädd.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Bred vidd: Ja
   Greppvänlig sula: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Guld (Dam)
REA
Klassisk sandal med mjuk, anatomiskt uppbyggd fotbädd
475 kr 950 kr
Birkenstock Gizeh, Normal läst, Sandal - Svart (Dam)
Klassisk sandal med tåspridare och anatomiskt uppbyggd fotbädd
900 kr
Birkenstock Arizona, Normal läst, Sandal - Svart (Unisex)
Klassisk sandal med fotriktig fotbädd
900 kr
Birkenstock Yao, Smal läst, Sandal - Grå (Dam)
REA
Anatomiskt uppbyggd biosandal
690 kr 1150 kr

Senast visade

Birkenstock Stalon Boots - Svart (Herr)
REA
Anatomiskt uppbyggd boot med gummisula
850 kr 1700 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.