✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Toulon ESD - Svart (Unisex) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Herr hos shoemed.se (59604001-r)

Birkenstock Toulon ESD - Svart (Unisex)

Art nr:
59604001-r
Bred vidd: Ja
ESD - gränsvärdena 100 kOHM - 35 MOHM: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Toulon ESD vegan, normal läst - är en stadig arbetssandal med ESD funktion. Den har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen. Den har även en skålad form i hälen för ökat stöd.

Toulon ESD vegan är helt fri från animaliska material och har en löstagbar fotbädd som är klädd i filttyg. Det är i Innersulan som ESD funktionen sitter, så om man byter ut fotbädden mot en annan fotbädd, så försvinner ESD skyddet. Yttersulan är mönstrad för att ge bättre grepp. Denna sandal passar bäst om man har en normal till bredare fot.
Storlek373839424346
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: