✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Helston Walk Dressad sko - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Herr hos shoemed.se (26148780-r)

Clarks Helston Walk Dressad sko - Svart (Herr)

Art nr:
26148780-r
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Helston Walk är en dressad hybrid i skinn.

Den här typen av sko kallas ofta för hybrid just för att det är en kombination mellan två olika skotyper, i detta fall en sportig och dressad herrsko.

Clarks Helston Walk har en slät ovandel i ett blankt skinn. På sidorna närmast sulan, går en dekorativ men diskret perforering.

Ovandelen går att reglera över vristen tack vare en snörning om 4 hål. Skobanden är tunna och vaxade för att matcha den dressade siluetten.

Clarks Helston Walk är en lättviktare med mycket bra stötdämpning. Vi rekommenderar dessa herrskor som arbetsskor för yrkesgrupper där man går och står mycket på hårda underlag. T.ex. butikspersonal, tågpersonal eller inom reception.

Innersulan är löstagbar och lästen är normalbred. Ovandelen är helt fri från onödiga sömmar som kan klämma eller skava på tålederna och därför kan denna modell passa de flesta fötter.
Storlek414242.5434444.546
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: