✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Marana Trudy - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Stövlar / Skaftvidd L hos shoemed.se (261372284-r)

Clarks Marana Trudy - Svart (Dam)

Art nr:
261372284-r
Dragkedja: Ja
Fetläder: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Marana Trudy - är en lättare stövel i nubuck.

Stövlarna har en ordentlig gummisula som ger bra grepp om varierande underlag. Klacken är 4 cm hög och ger en skön och stabil avlastning i varje steg. Skaftet går upp till knät ungefär och stöveln är helt textilfodrad, vilket gör att den passar från tidig höst och framåt.

Marana Trudy behandlas helst med ett vårdande medel för just nubuck för att ge bäst omvårdnad för skinnet. Det går även bra att sprayimpregnera stövlarna.

Skaftvidden på Marana Trudy är någonstans emellan medium och large och ska passa på de flesta normalbreda ben och vader.

Stövlarna passar bra som uniformsskor, men även som en fritidssko.
Storlek35.53639.54041.542
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: