✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Morris Lace II Känga - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kängor / Herr hos shoemed.se (SVART_5059680224461_261r)
Clarks Morris Lace II Känga - Svart (Herr)
Clarks Morris Lace II Känga - Svart (Herr)
Clarks Morris Lace II Känga - Svart (Herr)

Clarks Morris Lace II Känga - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_5059680224461_261r
Greppvänlig sula: Ja
Gummisula: Ja
Skinn: Ja
Varmfoder: Ja
Vattenavisande: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Morris Lace II är en varmfodrad känga i narvskinn. 

Skaftet går upp en bit över ankeln vilket gör att denna känga passar till de flesta tillfällen och byxor. Snörningen om tre hål gör att kängorna går att reglera i passform över vristen. Snörningen är nätt och ger dessa skor en mer dressad siluett.

Fodret är ett teddyfoder och känns mjukt och värmande mot foten.

Yttersulan på Clarks Morris Lace II är en mönstrad gummisula. Den är lagom kraftig för att passa  skornas utséende och samtidigt ge ett bra grepp på varierande underlag.

Lästen på Clarks Morris Lace II är rymlig och passar de flesta fötter.

Vi rekommenderar dessa kängor som fritidsskor, men även som arbetsskor för dig som vistas mycket utomhus men bär uniform. 
Storlek4141,54242,5434444,54546
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: