✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Orinoco Spice - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kängor / Dam hos shoemed.se (SVART_5050408073354_261r)
Clarks Orinoco Spice - Svart (Dam)

Clarks Orinoco Spice - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_5050408073354_261r
Dragkedja: Ja
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Orinoco Spice är en lätt fleecefodrad känga. 

Ovandelen i fetläder är matt till ytan och behandlas bäst med ett läderfett. Clarks Orinoco Spice är släta i ovandelen, vilket gör att de passar till en arbetsuniform likaväl som till ett par jeans. Dessutom slipper man onödiga sömmar som kan klämma åt och skava över framfoten.

Snörningen sträcker sig över 6 hål och det finns även en dragkedja på sidan om skaftet för lättare av- och påtagning.

Sulan är ganska kraftig och gär att man kommer upp en bit under hälen. Vi rekommenderar dessa boots som fritidsskor, men även som arbetsskor för dig som behöver en smidig sko att gå i hela dagen och som kanske vistas både inom- och utomhus. Orinico Hot är normal i lästen och passar en smal- till normalbred fot med normalhög vrist.
Storlek37.539.54041.5
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: