✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Step Rose Moon - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kilklacksskor / Dam hos shoemed.se (SVART_5050409338940_261r)
Clarks Step Rose Moon - Svart (Dam)

Clarks Step Rose Moon - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_5050409338940_261r
Konstskinn: Ja
Lättvikt: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Step Rose Moon är en väldigt lätt och smidig kilklack med slät ovandel i konstmaterial.

Skorna är helt skinnfria och  är vad man kallar för lättviktare.
Ovandelen är slitren och tillverkad i ett  matt konstmaterial. Insteget i skorna är mjuk, mycket tack vare en vadderin som går längst med öppningen på skorna. Vadderingen gör även så att skorna sitter på foten ordentligt, men utan klämma åt.

Öppningen på  Clarks Step Rose Moon går upp en bit över vristen.
Innersulan har en fantastisk dämpning under foten och den är dessutom löstagbar om man vill använda sina egna fotbäddar i skorna.
Klackhöjden är 5 cm.

Ytterulan är tillverkad i EVA, en mjukt och lätt material som innehåller små luftbubblor. Detta ger en mycket skön sviktkänsla och stötupptagning, samtidigt som attd et känns ungerfär som att skorna följer med av sig själv.

Vi rekommenderar Clarks Step Rose Moon som fritidsskor, men även som arbetsskor för uniformsyrken där man går och står mycket om dagarna.
Storlek3738394041
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: