✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Un Adobe Ease - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Herr hos shoemed.se (26136984-r)

Clarks Un Adobe Ease - Svart (Herr)

Art nr:
26136984-r
Bred vidd: Ja
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Un Adobe Ease är en lättviktare i skinn.

Dessa herrskor har en mjuk och följsam ovandel i skinn. Ovandelen kan regleras över vristen tack vare en snörning om 4 hål. Skorna är även fodrade med skinn för extra skön komfort och bra klimat för foten.

Clarks Un Abode Ease har en löstagbar fotbädd i skinn för den som vill använda sina egna formgjutna sulor i skorna.

Lästen är normalbred, men denna modell är vad vi kallar för generös i lästen. Den här typen av sko kallas ofta för hybrid, då den är en kombinerad dressad sko med sportig sula.

Slitsulan i gummi ger ett bra grepp och stadga i varje steg. Clarks Un Abode Ease är en riktig lättviktare med fantastisk stötdämpning.

Vi rekommenderar denna modell för alla tillfällen där man går och står mycket på hårda underlag oav sett om det är på arbetet eller på stadspromenaden.
Storlek41.54242.54344
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: