✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Un Lindel Zip - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kilklacksskor / Dam hos shoemed.se (SVART_5050409618929_261r)
Clarks Un Lindel Zip - Svart (Dam)

Clarks Un Lindel Zip - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_5050409618929_261r
Dragkedja: Ja
Fetläder: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Un Lindel Zip är en mycket stabil stövlett med dragkedja.

Dessa skor har en stilren siluett utan onödiga sömmar som kan klämma åt och skava över framfoten. På sidan om skaftet finns en diskret dragkedja som underlättar vid av och påtagning av skorna.  Ovandelen är tillverkad i ett fetläder, så det har en matt yta och ett bra motstånd mot fukt och väta. Fetläder behandlas bäst med t.ex.läderfett.

Clarks Un Lindel Zip ingår i serien Unstructured från Clarks. Detta innebär att de har en mjukare innersula  med en skön dämpning under hälen och under framfoten.

Yttersulan är helgjuten, vilket innebär att den är helt tillverkad i ett och samma material. Detta gör att skorna blir mindre känsliga mot slitage och framförallt väta.
Sulan är tillverkad i ett gummimaterial och ger enmycket bra stadga i steget då klacken är bred.

Clarks Un Lindel Zip har en rundad tåbox vilket lämnar gott om utrymme för alla tår.

Vi rekommenderar dessa stövletter som fritidsskor, men även som arbetsskor till uniformen.
Storlek40
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: