✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Clarks Un Tallara Liz - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Dam hos shoemed.se (26142111-r)

Clarks Un Tallara Liz - Svart (Dam)

Art nr:
26142111-r
Gummisula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Clarks är ett engelskt varumärke med nästan 200 års erfarenhet av produktion och design. Allt började 1825 när bröderna Cyrus och James Clark tillverkade en toffel av fårskinn. Varumärket präglas idag av komfort och innovation och har en bred variation av skor för alla tillfällen. I Clarks arkiv hittar man över 22 000 olika skotyper som på ett eller annat sätt varit revolutionerande för sin tid. Den kännetecknande ökenkängan med rågummisula och Clarks curlingkänga är några modeller värda att nämna, då de så starkt representerar vad Clarks står för. Grundpelarna har alltid varit innovation, komfort och funktionalitet.
Clarks Un Tallara Liz är en fantastiskt mjuk kilklack för alla tänkbara tillfällen. Innersulan i dessa skor ger en skön avlastning i varje steg.

Klacken är 55mm hög och är helgjuten vilket gör den mer slittålig i alla väder. Ovandelen är tillverkad i ett mjukt och följsamt skinn som formar sig efter foten utan att skava ett trycka på.
Rakt över tåboxen, går det en dekorativ söm.

Linningen på Un Tallara Liz är elastisk och håller om fotern på ett bekvämt och stabilt sätt. Slitsulan är något mönstrad, men har framförallt ett bra grepp tack vare att den är tillverkad i ett gummimaterial.

Denna kilklack är ett perfekt komplement i skogarderoben, om du söker dressad komfort för arbete och fritid.

Vi rekommenderar denna modell för vardag och fest, men framförallt som arbetsskor för dig som bär uniform och söker en bekväm arbetssko med klack.
Storlek35,5383939,54041,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: