✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Crocs Bistro Pro Toffel - Svart (Unisex) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Mjuktofflor / Herr hos shoemed.se (15010-001-r)

Crocs Bistro Pro Toffel - Svart (Unisex)

Art nr:
15010-001-r
Antihalk : Ja
Bred vidd: Ja
Hälrem: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Tvättbar - Handtvätt: Ja
Crocs framgång startade 2002 och sedan dess har de sålt över 300 miljoner par skor. Skorna har en utmärkande siluette och är med sitt kännetecknande material Croslite™ både lätta och mjuka. Förutom den klassiska foppatoffeln så finns det även ett brett utbud av arbetsskor där du får den med antihalsulor. Tack vare sitt material Croslite™ är Crocs lätta att hålla rena och fungerar bra inom yrken som innebär mycket kontakt med vatten, såsom på badhus, i kök eller inom vård och omsorg.
Crocs Bistro Pro - är en bekväm arbetssko med anti-halksula och reglerbar hälrem. Den har även stöd för hålfoten och massagenabbar som hjälper till att hålla igång blodcirkulationen.

Toffeln har en klassisk Crocs siluett och är bred i lästen. Crocs Bistro Pro har egenskaper som gör skorna optimala som arbetsskor för t.ex. kökspersonal elle rpå badhus. Yttersulan har ett speciellt mönster, framtaget av Crocs, som med marginal uppfyller kraven som finns när det gäller halkskydd. Skorna lämnar heller inga märken på några underlag.

Hälremmen är reglerbar tack vare en kraftig kardborrelösning.

För att ytterligare skydda dina fötter har dessa tofflor en sluten tå- och häldel samt ett tjockare mellanfotsparti som ger en extra skön dämpning under foten, även under längre arbetspass.
Storlek41-42
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: