Crocs Classic Slide Toffel - Svart (Unisex)

Artikelnummer: 206121-001

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36-3737-3838-3939-4041-42
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Crocs Classic Slide toffeln är en mjuk och bekväm slip on sandal med stötdämpande egenskaper. 

   Sandalerna är tillverkade i Crocs mjuka Croslite-material som formar sig mjukt om foten och verkar stötdämpande när man går. Croslite är även antibakteriellt som material och den flexibla ovandelen har perforerade hål som släpper igenom luft.

   Sandalen har en mjuk fotbädd med små upphöjningar som ger skön massage till fotsulan. Den greppvänliga ytan på yttersulan ger bra fäste på hala underlag. De är lätta att rengöra. Man spolar lätt av dem när de blir smutsiga.

   Passar till: passar perfekt som badsandaler eller sommarsandaler. De är praktiska att ha med på resan och passar som en allround sandal att bära hela sommaren.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   EVA: Ja
  • Om varumärket
  • Crocs framgång startade 2002 och sedan dess har de sålt över 300 miljoner par skor. Skorna har en utmärkande siluette och är med sitt kännetecknande material Croslite™ både lätta och mjuka. Förutom den klassiska foppatoffeln så finns det även ett brett utbud av arbetsskor där du får den med antihalsulor. Tack vare sitt material Croslite™ är Crocs lätta att hålla rena och fungerar bra inom yrken som innebär mycket kontakt med vatten, såsom på badhus, i kök eller inom vård och omsorg.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Crocs Classic Marbled Clog Toffel - Mönstrad (Unisex)
Klassiker från Crocs med lufthål och marmorerad tryck
450 kr
Crocs Classic Clog Toffel - Grön (Unisex)
Klassiker från Crocs med lufthål och är vattentåliga
450 kr
Crocs Literide Clog Toffel - Svart (Unisex)
REA
Extramjuka och flexibla tofflor med ventilerande ovandel
467.50 kr 550 kr

Senast visade

Crocs Classic Slide Toffel - Svart (Unisex)
Lätt toffel med vattentåliga egenskaper
300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.